+36-20-942-6585

Üzleti, működési modellek, pénzügyi tervek, szimulációs tervezés- modellezés

Saját szakmai tapasztalataimra épített egyedi szimulációs, üzleti-modellezési módszeremmel közösen kidolgozzuk akár egyetlen üzletéből, (kis)vállalkozásából kiindulva egy nagyvállalat, üzlethálózat és egységei (partnerei) üzleti-működési modelljét szimuláló Excel-táblázat rendszert, amely képes beruházási igényt, megtérülést, árbevétel-költség-nyereség tervezést számolni. A táblázatokban akár sok tíz input változót is beépítünk, ezzel szimulálunk különböző piaci, működési verziókat, folyamatokat. Ezen input változók bármelyikének megváltoztatása (egy cellában lévő adat, szám) megváltoztatása megváltoztatja az üzlet, vagy az egész vállalat nyereségét, illetve a megtérülési időt is. Ezzel a módszerrel meg tudjuk határozni a null-szaldót, a reális és optimális üzleti, piaci működéshez szükséges belső szabályokat, módszereket, modelleket, megtervezhető egy reálisan tervezhető üzletmenet, növekedés, az ahhoz szükséges eszközök, források, stb. Az optimalizálás-tervezés során közösen megalkotjuk vagy pontosítjuk, majd le is írjuk azt is, hogy mit, hogyan kell csinálni az ön vállalkozásában. Többek között ez a „tudni, hogyan”, a know-how, aminek aztán üzleti, pénzügyi értéke lesz.

A közös alkotó munka garantáltan élményt, tanulást, felismeréseket szokott eredményezni, és üzleti, pénzügyi sikert generál.

Természetesen mindezeken túl hagyományosabb üzleti terveket, egyszerűbb tervező, elemző, kontrolling táblázatokat is tudunk együtt megalkotni.